Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krokiety postne przygotowane z kiszoną kapustą i grzybami suszonymi. Tak przygotowane krokiety wystarczy wystarczy panierować i usmażyć. Polecam
patelnia, widelec, łyżka,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 262
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1096
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 262
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1096
Składniki
Oto link na naleśniki na krokiety; https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-nalesniki-na-swiateczne-krokiety,2031924,bozena1960.html Oto link na farsz do krokietów ; https;//smaker.pl/przepisy- dodatki/przepis-farsz-do-krokietów-z-kapusty-kiszonej-i-suszonych-grzybków,2032086,bozena1960.html Naleśniki po upieczeniu rozłożyć, nałożyć porcję farszu z kapusty zwinąć boki do środka , a nastepnie zawinąć w krokiet. Tak przygotowane krokiety panierować w rozbełtanych jajkach , obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty , rumiany kolor. Podawać do czerwonego barszczu. Smacznego
Farsz do krokietów.
Naleśniki na krokiety.