Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
usmażyć naleśniki
kapustę przekroic na 4 częśći i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i wystudzić
na patelni rozgrzac olej,wrzucić posiekana drobno cebulę i lekko podsmażyć
kapuste odcisnąć z nadmiaru wody,drobno posiekac lub zemleć,włożyc na patelnię z cebulą,dodac posiekany koperek,doprawic solą i pieprzem,smażyc kila minut
farsz rozsmarować na naleśnikach,zrobić krokiety i ułożyć w żaroodpornym naczyniu,posypać serem i zapiec na rumiano
dobrze smakują z naturalnym jogurtem lub kefirem