Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1682
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1682
Składniki
usmażyć naleśniki
kapustę przekroic na 4 częśći i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i wystudzić
na patelni rozgrzac olej,wrzucić posiekana drobno cebulę i lekko podsmażyć
kapuste odcisnąć z nadmiaru wody,drobno posiekac lub zemleć,włożyc na patelnię z cebulą,dodac posiekany koperek,doprawic solą i pieprzem,smażyc kila minut
farsz rozsmarować na naleśnikach,zrobić krokiety i ułożyć w żaroodpornym naczyniu,posypać serem i zapiec na rumiano
dobrze smakują z naturalnym jogurtem lub kefirem