Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13308
Składniki
usmażyć naleśniki
kapustę przekroic na 4 częśći i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i wystudzić
na patelni rozgrzac olej,wrzucić posiekana drobno cebulę i lekko podsmażyć
kapuste odcisnąć z nadmiaru wody,drobno posiekac lub zemleć,włożyc na patelnię z cebulą,dodac posiekany koperek,doprawic solą i pieprzem,smażyc kila minut
farsz rozsmarować na naleśnikach,zrobić krokiety i ułożyć w żaroodpornym naczyniu,posypać serem i zapiec na rumiano
dobrze smakują z naturalnym jogurtem lub kefirem