Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy smażę naleśniki, to na prawdę smażę ich sporo. Wszyscy mają na nie apetyt. Zdarza się jednak, że kilka naleśników zostaje. Następnego dnia przygotowuję farsz – dzisiaj to kapustka z grzybami – i robię pyszne, chrupiące krokieciki. Polecam!!!
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 147
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 502
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 147
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 502
Składniki
Na każdym naleśniku rozsmarowuję porcję farszu i zwijam naleśniki w ruloniki.
Jajka rozkłócam. Każdy naleśnik moczę dokładnie w jajkach, a następnie obtaczam w bułeczce tartej. Tak opanierowane naleśniki kładę na patelnię na gorący olej. W trakcie smażenia obracam je, aby z każdej strony przysmażyły się na złoto. Smacznego!!!