Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy smażę naleśniki, to na prawdę smażę ich sporo. Wszyscy mają na nie apetyt. Zdarza się jednak, że kilka naleśników zostaje. Następnego dnia przygotowuję farsz – dzisiaj to kapustka z grzybami – i robię pyszne, chrupiące krokieciki. Polecam!!!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14642
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19704
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14642
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19704
Składniki
Na każdym naleśniku rozsmarowuję porcję farszu i zwijam naleśniki w ruloniki.
Jajka rozkłócam. Każdy naleśnik moczę dokładnie w jajkach, a następnie obtaczam w bułeczce tartej. Tak opanierowane naleśniki kładę na patelnię na gorący olej. W trakcie smażenia obracam je, aby z każdej strony przysmażyły się na złoto. Smacznego!!!