Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam krokiety z mięsem, pozostałym z rosołu.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5140
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 625
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5140
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 625
Składniki
Mleko, jajka i mąkę razem zmiksować, po dokładnym wymieszaniu dolewać stopniowo wodę, na koniec dodać olej, ok 2 łyżek zostawić na rozgrzanie patelni.
Mięso obrać z kości i zmielić przez maszynkę, dodać zarumienioną cebulę na oleju, sól, pieprz do smaku. Zwijać w upieczone placki. Zwinięte krokiety obtoczyć w roztrzepanym jajku a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.