Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13480
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2823
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13480
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2823
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Na patelni, na oleju rzepakowym zeszklić cebule pokrojone w drobną kostkę. Cebulę przestudzić. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, bułkę tartą, wiórki sera żółtego i sól do smaku. Mleko, jajka, mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia, szczyptą soli i szczyptą cukru dokładnie zmiksować. Odstawić pod ściereczkę na ok 15 min. Na patelni, na oleju rzepakowym smażyć naleśniki. U mnie 6 sztuk. Na naleśniki nakładać przygotowany farsz. Składać naleśniki w pakiety. Zamaczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Najlepiej smakują ciepłe. Polecam. Smacznego.