Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457511
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1392
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2219
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457511
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1392
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2219
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 561
Składniki
Na patelni, na oleju rzepakowym zeszklić cebule pokrojone w drobną kostkę. Cebulę przestudzić. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, bułkę tartą, wiórki sera żółtego i sól do smaku. Mleko, jajka, mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia, szczyptą soli i szczyptą cukru dokładnie zmiksować. Odstawić pod ściereczkę na ok 15 min. Na patelni, na oleju rzepakowym smażyć naleśniki. U mnie 6 sztuk. Na naleśniki nakładać przygotowany farsz. Składać naleśniki w pakiety. Zamaczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Najlepiej smakują ciepłe. Polecam. Smacznego.