Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10182
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11559
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 565
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10182
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11559
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 565
Składniki
Na patelni, na oleju rzepakowym zeszklić cebule pokrojone w drobną kostkę. Cebulę przestudzić. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, bułkę tartą, wiórki sera żółtego i sól do smaku. Mleko, jajka, mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia, szczyptą soli i szczyptą cukru dokładnie zmiksować. Odstawić pod ściereczkę na ok 15 min. Na patelni, na oleju rzepakowym smażyć naleśniki. U mnie 6 sztuk. Na naleśniki nakładać przygotowany farsz. Składać naleśniki w pakiety. Zamaczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Najlepiej smakują ciepłe. Polecam. Smacznego.