Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to szybkie danie obiadowe lub kolacyjne. Moje wnuczki bardzo je lubią. A i ich rodzice też.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6999
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30516
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29253
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6999
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30516
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29253
Składniki
Usmażyć naleśniki z 3 jajek, 1/2 szklanki mleka, 1/2 szklanki wody i 1/2 kg mąki. Wychodzi 16-18 naleśników. Przeciąć parówki i plastry sera na pół .
Na naleśnik położyć ser a na nim parówkę. Zawinąć
Krokiety położyć na desce zawinięciem do dołu.
Roztrzepać jajko z odrobiną mleka. Krokiety zanurzyć w jajku i bułce tartej ( najlepsza jest własnej roboty)
Na patelni rozgrzać olej z łyżeczką masła. Włożyć krokiety i usmażyć na złoto. Podawać z sałatą i pomidorami. Smacznego!!!