Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8016
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 350
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3478
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 630
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8016
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 350
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3478
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 630
Składniki
Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować. odstawić na kilka minut. Smażyć naleśniki na suchej patelni.
Na patelni na oleju podsmażyć cebulę podkrojoną w kosteczką. Dodać pieczarki i całość smażyć do momentu odparowania wody. Pod koniec smażenia całość doprawiamy solą oraz pieprzem i studzimy.
Pieczarki łączymy ze startą mozzarellą i wymieszać.
Na środek naleśnika nakładamy farsz. Zwijamy i panierujemy w jajku i w bułce. Smażyć na złoty kolor z każdej strony. Smacznego!