Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 59
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 587
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2017
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 59
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 587
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2017
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować. odstawić na kilka minut. Smażyć naleśniki na suchej patelni.
Na patelni na oleju podsmażyć cebulę podkrojoną w kosteczką. Dodać pieczarki i całość smażyć do momentu odparowania wody. Pod koniec smażenia całość doprawiamy solą oraz pieprzem i studzimy.
Pieczarki łączymy ze startą mozzarellą i wymieszać.
Na środek naleśnika nakładamy farsz. Zwijamy i panierujemy w jajku i w bułce. Smażyć na złoty kolor z każdej strony. Smacznego!