Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakowite danie
Sprawioną tuszkę królika natrzeć oliwą, ziołami, czosnkiem, dodać jałowiec i ziele angielskie, posolić. Odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i czosnkiem, położyć tuszkę, polać ją oliwą i białym winem. Dusić, uważając, aby się nie przypaliła. Od czasu do czasu polewać sosem. Pod koniec duszenia można dodać śmietanę albo kilka suszonych śliwek.
Danie kuchni góralskiej...pyszne i aromatyczne.
Odsłon: 34961
idealne danie na Świąteczny obiad, można przygotować wcześniej i podać na cie...
Odsłon: 2617
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 28
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10329
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 28
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10329
Składniki
Sprawioną tuszkę królika natrzeć oliwą, ziołami, czosnkiem, dodać jałowiec i ziele angielskie, posolić. Odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i czosnkiem, położyć tuszkę, polać ją oliwą i białym winem. Dusić, uważając, aby się nie przypaliła. Od czasu do czasu polewać sosem. Pod koniec duszenia można dodać śmietanę albo kilka suszonych śliwek.
Przepisy Dania główne
Dania główne
smażony kurczak po koreańsku
Dania główne
Ryba po grecku – moja ulubiona
Dania główne
PYSZNA KARKÓWKA Z MARYNATĄ
Dania główne
Chorwackie cevapcici z grilla
smażony kurczak po koreańsku
Chrupiące kawałki kurczaka w lepkim, słodko-pikantnym sosie.... Można zjeść z...
Odsłon: 7
Ryba po grecku – moja ulubiona
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 28