Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Królik z warzywami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 196
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 196
Składniki
Combry umyj, osusz. Wino wymieszaj z octem, cebulą, oliwą, czosnkiem, jałowcem i tymiankiem. Oblej zalewą combry, przykryj, odłóż na dobę do lodówki.
Smaż z obu stron na maśle. Posmaruj musztardą, posyp solą i pieprzem, ułóż w brytfance i piecz w temp. 180° C przez 45 minut. Ugotuj brukselkę. i dodaj ją pod koniec pieczenia. Piecz 10 minut.
Czas: 75 minutŹródło: Dobry Tydzień