Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na wspólne przygotowanie mielonych z jajkiem w środku
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16701
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5417
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16701
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5417
Składniki
Jajka gotuje na twardo studzę w zimnej wodzie następnie obieram .Mięso daje do miski wbijam jajko dodaje przyprawy ,bulkę tartą drobno pokropioną cebule czosnek przeciśnięty przez praskę całość dokładnie łączę.
Obrane jajka każde z osobna obkleiłam mięsem tak by jajko było w środku io obtaczam w bulce tartej .
Na patelni rozgrzewam olej i smażę na wolnym ogniu kotlety obracając by usmażyły po każdej stronie .Kotlety podaje przekrojone na pól by było widać jajko w środku wygląda jak oko ,u mnie podane z ziemniakami ale można z kaszami i ryżem i dowolna surówka .Po dokładne wykonanie zapraszam na film .Smacznego .