Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpocznij sezon na kukurydzę wykorzystując ten prosty przepis. Kilka minut pracy i gotowe!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14346
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19469
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14346
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19469
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Składniki
W miseczce łączymy miękkie masło z czosnkiem, papryką wędzoną i ksylitolem.
Umyte i oczyszczone kolby kukurydzy nacieramy przygotowanym masłem i owijamy plastrami wędliny.
Gotowe kolby kukurydzy zawijamy w papier do pieczenia tworząc dużego "cukierka". Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 40-45 minut. Smacznego!