Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpocznij sezon na kukurydzę wykorzystując ten prosty przepis. Kilka minut pracy i gotowe!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Składniki
W miseczce łączymy miękkie masło z czosnkiem, papryką wędzoną i ksylitolem.
Umyte i oczyszczone kolby kukurydzy nacieramy przygotowanym masłem i owijamy plastrami wędliny.
Gotowe kolby kukurydzy zawijamy w papier do pieczenia tworząc dużego "cukierka". Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 40-45 minut. Smacznego!