Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpocznij sezon na kukurydzę wykorzystując ten prosty przepis. Kilka minut pracy i gotowe!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2746
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 231
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 241
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2746
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 231
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 241
Składniki
W miseczce łączymy miękkie masło z czosnkiem, papryką wędzoną i ksylitolem.
Umyte i oczyszczone kolby kukurydzy nacieramy przygotowanym masłem i owijamy plastrami wędliny.
Gotowe kolby kukurydzy zawijamy w papier do pieczenia tworząc dużego "cukierka". Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 40-45 minut. Smacznego!