Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpocznij sezon na kukurydzę wykorzystując ten prosty przepis. Kilka minut pracy i gotowe!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 743
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 168
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31373
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 438
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 743
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 168
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31373
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 438
Składniki
W miseczce łączymy miękkie masło z czosnkiem, papryką wędzoną i ksylitolem.
Umyte i oczyszczone kolby kukurydzy nacieramy przygotowanym masłem i owijamy plastrami wędliny.
Gotowe kolby kukurydzy zawijamy w papier do pieczenia tworząc dużego "cukierka". Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 40-45 minut. Smacznego!