Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, lekkie i delikatne danie- idealne na lunch! ;)
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 670
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 392
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3539
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 670
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 392
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3539
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować w bulionie warzywnym (cały czas mieszając), do wchłonięcia całego płynu.
Ostropest plamisty zmielić i dodać do kaszy, a następnie wymieszać i przełożyć do formy na grubość 1 cm- odstawić do wystygnięcia i stężenia.
Dynię pokroić na kawałki i ugotować lub upiec w piekarniku i zblendować na puree z dodatkiem curry.
Ze stężałej kaszy wykroić kopytka i podawać na puree z dyni- całość oprószyć koperkiem.