Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Rybę pokrój na kawałki i zagotuj. Dodaj sok z cytryny i gotuj przez 5 minut. Odsączoną rybę i posiekaną pietruszkę zmiksuj w blenderze. Dodaj cebulę, słonecznik, jajka i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw na 20 minut do lodówki. Łyżką nabierz farsz i uformuj kulki. Następnie każdą obtocz w mieszance bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do zbrązowienia.Źródło: Na żywo