Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12611
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1432
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13704
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5763
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12611
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1432
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13704
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5763
Składniki
Rybę pokrój na kawałki i zagotuj. Dodaj sok z cytryny i gotuj przez 5 minut. Odsączoną rybę i posiekaną pietruszkę zmiksuj w blenderze. Dodaj cebulę, słonecznik, jajka i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw na 20 minut do lodówki. Łyżką nabierz farsz i uformuj kulki. Następnie każdą obtocz w mieszance bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do zbrązowienia.Źródło: Na żywo