Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnęłam z książki "Na zdrowie" "Sekrety klasztornej kuchni i udanego życia" Przepis bardzo stary ,przyznam,że bardzo smaczny i pomysłowy,troszkę składniki zmieniłam,gdyż nie mogłam nigdzie dostać Parmezanu.Polecam wypróbować :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327944
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327944
Składniki
Kajzerki namoczyć,gdy zmiękną dobrze odcisnąć. Zioła drobno posiekać ,dodać do namoczonych bułek.Dodać jajka,sól,oraz starty ser.Wszystko dokładnie wyrobić ręką. Osobno zrumienić masło. Wodę posoloną do smaku zagotować i na gotującą wrzucać uformowane mokrymi dłońmi małe kulki . Gotować 10min. Wykładać na talerzyki posypać startym serem żółtym i polać zrumienionym masłem. Smacznego życzę!