Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnęłam z książki "Na zdrowie" "Sekrety klasztornej kuchni i udanego życia" Przepis bardzo stary ,przyznam,że bardzo smaczny i pomysłowy,troszkę składniki zmieniłam,gdyż nie mogłam nigdzie dostać Parmezanu.Polecam wypróbować :)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 204
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 370
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 955
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 204
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 370
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 955
Składniki
Kajzerki namoczyć,gdy zmiękną dobrze odcisnąć. Zioła drobno posiekać ,dodać do namoczonych bułek.Dodać jajka,sól,oraz starty ser.Wszystko dokładnie wyrobić ręką. Osobno zrumienić masło. Wodę posoloną do smaku zagotować i na gotującą wrzucać uformowane mokrymi dłońmi małe kulki . Gotować 10min. Wykładać na talerzyki posypać startym serem żółtym i polać zrumienionym masłem. Smacznego życzę!