Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnęłam z książki "Na zdrowie" "Sekrety klasztornej kuchni i udanego życia" Przepis bardzo stary ,przyznam,że bardzo smaczny i pomysłowy,troszkę składniki zmieniłam,gdyż nie mogłam nigdzie dostać Parmezanu.Polecam wypróbować :)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25151
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25151
Składniki
Kajzerki namoczyć,gdy zmiękną dobrze odcisnąć. Zioła drobno posiekać ,dodać do namoczonych bułek.Dodać jajka,sól,oraz starty ser.Wszystko dokładnie wyrobić ręką. Osobno zrumienić masło. Wodę posoloną do smaku zagotować i na gotującą wrzucać uformowane mokrymi dłońmi małe kulki . Gotować 10min. Wykładać na talerzyki posypać startym serem żółtym i polać zrumienionym masłem. Smacznego życzę!