Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A że z mikrofali.Po prostu z lenistwa...
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326460
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326460
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5516
Składniki
Ziemniaka nakrawamy głęboko w koło co pół centymetra.skrapiamy oliwą i posypujemy solą. Ile piec? Przy założeniu, że macie ustawioną moc na okrągłe 1000 W: mały ziemniak - 5 minut średni ziemniak - 7 minut duży ziemniak - 9 minut
W tym czasie drobno kroimy boczek i cebulę.Podsmażamy na patelni.Twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy jogurt,drobno posiekany szczypiorek,sól,pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek.Mieszamy.
Na upieczonego ziemniaka nakładamy ser ,na to boczek i wsadzamy do mikrofali na około 30 sekund.Gotowe.