Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A że z mikrofali.Po prostu z lenistwa...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Ziemniaka nakrawamy głęboko w koło co pół centymetra.skrapiamy oliwą i posypujemy solą. Ile piec? Przy założeniu, że macie ustawioną moc na okrągłe 1000 W: mały ziemniak - 5 minut średni ziemniak - 7 minut duży ziemniak - 9 minut
W tym czasie drobno kroimy boczek i cebulę.Podsmażamy na patelni.Twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy jogurt,drobno posiekany szczypiorek,sól,pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek.Mieszamy.
Na upieczonego ziemniaka nakładamy ser ,na to boczek i wsadzamy do mikrofali na około 30 sekund.Gotowe.