Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 171
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 32
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 171
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 32
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie (ok. 2 łyżki). W trakcie smażenia posypać przyprawami. Gdyby mięso za bardzo się przypiekało, należy podlać odrobiną wody ( w razie potrzeby czynność powtórzyć). Po 20 minutach dodać cebulę pokrojoną w piórka i ząbek czosnku pokrojony w plasterki. Całość dusić jeszcze około 10 minut.