Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie (ok. 2 łyżki). W trakcie smażenia posypać przyprawami. Gdyby mięso za bardzo się przypiekało, należy podlać odrobiną wody ( w razie potrzeby czynność powtórzyć). Po 20 minutach dodać cebulę pokrojoną w piórka i ząbek czosnku pokrojony w plasterki. Całość dusić jeszcze około 10 minut.