Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie danie - polecam
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15341
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 248
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15341
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 248
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w cienkie paski, posypać curry i zostawić na 30 minut w lodówce. Pierś usmażyć i przełożyć do garnuszka, następnie dodać mleko kokosowe, fasolkę, kukurydzę, śmietanę oraz doprawić solą i pieprzem. Wszystko gotować na małym ogniu przez min 20 minut Podawać na gorąco z ryżem Smacznego!