Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne drobiowe mięso w marynacie z ostrej papryki.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3668
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5149
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3668
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5149
Składniki
Składniki marynaty wymieszać ze sobą. Gotową marynatą posmarować ćwiartki kurczaka, włożyć na minimum godzinę do lodówki. Zamarynowane mięso smażyć na patelni grillowej. W razie potrzeby, od czasu do czasu, podlewać odrobiną wody. Po 50 minutach smażenia mięso powinno być w sam raz do jedzenia. Smacznego.