Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne drobiowe mięso w marynacie z ostrej papryki.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 127
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13458
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 127
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13458
Składniki
Składniki marynaty wymieszać ze sobą. Gotową marynatą posmarować ćwiartki kurczaka, włożyć na minimum godzinę do lodówki. Zamarynowane mięso smażyć na patelni grillowej. W razie potrzeby, od czasu do czasu, podlewać odrobiną wody. Po 50 minutach smażenia mięso powinno być w sam raz do jedzenia. Smacznego.