Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne drobiowe mięso w marynacie z ostrej papryki.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2148
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2148
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 168
Składniki
Składniki marynaty wymieszać ze sobą. Gotową marynatą posmarować ćwiartki kurczaka, włożyć na minimum godzinę do lodówki. Zamarynowane mięso smażyć na patelni grillowej. W razie potrzeby, od czasu do czasu, podlewać odrobiną wody. Po 50 minutach smażenia mięso powinno być w sam raz do jedzenia. Smacznego.