Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie smaków i piękny wygląd
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Składniki
Umytą i pozbawioną tłuszczu i kostek pierś z kurczaka kroimy na 2 kotlety. Rozkrajamy je na pół i wsypujemy do każdego 1 łyżkę startego żółtego sera. Naczynie do zapiekania polewamy na dnie mlekiem i układamy na niej piersi, smarujemy oba kotlety obficie miodem i posypujemy słonecznikiem. Zalewamy beszamelem, na który też sypiemy ser i słonecznik. Zapiekamy około 40 minut. Podajemy razem z ziemniaczkami ( mogą to być Kulki ziemniaczane) oraz sałatką lub surówką. po więcej przepisów zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl