Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8505
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8505
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Składniki
kurczaka dobrze wypłukać i wytrzeć papierowym ręcznikiem
natrzeć kurczaka solą, pieprzem, czosnkiem, papryką
włożyć przyprawione udka do rękawa
polać je miodem rozrobionym z wodą
zamknąć rękaw i piec udka w piekarniku około 1,5 godziny w temp 180 stopni
SMACZNEGO