Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 307
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 3152
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 30
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 152
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 307
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 3152
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 30
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 152
Składniki
kurczaka dobrze wypłukać i wytrzeć papierowym ręcznikiem
natrzeć kurczaka solą, pieprzem, czosnkiem, papryką
włożyć przyprawione udka do rękawa
polać je miodem rozrobionym z wodą
zamknąć rękaw i piec udka w piekarniku około 1,5 godziny w temp 180 stopni
SMACZNEGO