Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12586
Składniki
kurczaka dobrze wypłukać i wytrzeć papierowym ręcznikiem
natrzeć kurczaka solą, pieprzem, czosnkiem, papryką
włożyć przyprawione udka do rękawa
polać je miodem rozrobionym z wodą
zamknąć rękaw i piec udka w piekarniku około 1,5 godziny w temp 180 stopni
SMACZNEGO