Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla Pauli i Anki
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Składniki
Kurczaka kroimy drobno, nacieramy przyprawami oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Wstawiamy na górną część parowaru. Do dolnej części nalewamy 2 szklanki wrzącej wody. Gotujemy (pod przykryciem) na parze przez około 15 minut aż kurczak będzie już gotowy. Następnie dodajemy warzywka mrożone na wyższą półkę. Gotujemy jeszcze przez około 10-15 minut.
i na talerz...