Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyraźny smak, szybko się robi, zgodne z dietą Dukana faza II
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 170
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 170
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Składniki
Pierś kurczaka osoliłam, obsypałam curry i gotowałam na parze ok 10 minut. Kawałek selera starłam na tarce, posiekałam cebulę i wrzuciłam na patelnię z małą ilością gorącej oliwy. Podsmażyłam chwilę, posypałam wegetą, przyprawą curry i dodałam posiekane 4 ząbki czosnku. Dusiłam pod przykryciem, co jakiś czas podlewając wodą aż warzywa były miękkie. Otrzymujemy wyraźny, ostry smak.