Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z warzywami w pysznym sosie z dodatkiem grzybów, które sprawiają, że danie jest pyszne i aromatyczne.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 45
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7523
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154939
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1071
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 524
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 45
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7523
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154939
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1071
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 524
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Grzyby zalewamy gorącą wodą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Kiełbasę kroimy w pół plasterki.
5. Dodajemy do cebuli.
6. Ogórki również kroimy w pół plasterki i przekładamy do kiełbasy.
7. Paprykę kroimy w paski małe. 8. Dodajemy do pozostałych składników
9. Wlewamy grzyby razem z wodą z moczenia.
10. Łączmy z mięsem.
11. Dodajemy przecier.
12. Ketchup.
13. Doprawiamy chili.
14. Mąkę rozrabiamy w ½ szk. wody.
15. Wlewamy do potrawy, chwilę gotujemy.
16. Danie gotowe. 17. Smacznego.