Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fuzja smaków, słodkie, kwaśne. Najlepiej podawać z ryżem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3841
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 777
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3841
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 777
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę.
2. Doprawiamy przyprawą, sosem sojowy oraz sola.
3. Prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną w kostkę cebulę.
5. Marchew obieramy i kroimy w słupki, dodajemy do cebuli.
6. Z papryki usuwamy gniazdo i kroimy w małe paseczki, dodajemy do marchwi.
7. Z Ananasów odlewamy sok ( zostawiamy) i kroimy w kostkę, przekładamy do warzyw.
8. Tą samą czynność wykonujemy z brzoskwiniami również zostawiamy sok.
9. Wlewamy ½ szk. soku z ananasów, ½ szk. soku z brzoskwiń i 1 szk. nektaru jabłkowego
10. Dodajemy koncentrat.
11. Następnie sos chili.
12. Mąkę ziemniaczaną rozrabiamy z sosem z warzyw i łączymy z pozostałymi składnikami.
13. Na koniec dodajemy mięso, chwilę prużymy.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.