Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fuzja smaków, słodkie, kwaśne. Najlepiej podawać z ryżem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę.
2. Doprawiamy przyprawą, sosem sojowy oraz sola.
3. Prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną w kostkę cebulę.
5. Marchew obieramy i kroimy w słupki, dodajemy do cebuli.
6. Z papryki usuwamy gniazdo i kroimy w małe paseczki, dodajemy do marchwi.
7. Z Ananasów odlewamy sok ( zostawiamy) i kroimy w kostkę, przekładamy do warzyw.
8. Tą samą czynność wykonujemy z brzoskwiniami również zostawiamy sok.
9. Wlewamy ½ szk. soku z ananasów, ½ szk. soku z brzoskwiń i 1 szk. nektaru jabłkowego
10. Dodajemy koncentrat.
11. Następnie sos chili.
12. Mąkę ziemniaczaną rozrabiamy z sosem z warzyw i łączymy z pozostałymi składnikami.
13. Na koniec dodajemy mięso, chwilę prużymy.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.