Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi lekko słodkawy posmak pieczonego mięsa, dla tego będzie to naprawdę idealna propozycja!
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 35
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 142
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9087
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 35
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 142
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9087
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać z miodem i oliwą. Udka (ja poprzecinałam, ale mogą być całe) dokładnie natrzeć przygotowaną marynatą i na noc odłożyć do lodówki.
Przełożyć na blachę i włożyć do piekarnika nagrzanego do 160 stopni. Od czasu do czasu polewając wytworzonym w czasie pieczenia sosem. Piec przez ok.90-100 min aż skórka się przyrumieni, a mięso będzie miękkie. Smacznego!