Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi lekko słodkawy posmak pieczonego mięsa, dla tego będzie to naprawdę idealna propozycja!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38937
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 168
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9253
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38937
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 168
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9253
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać z miodem i oliwą. Udka (ja poprzecinałam, ale mogą być całe) dokładnie natrzeć przygotowaną marynatą i na noc odłożyć do lodówki.
Przełożyć na blachę i włożyć do piekarnika nagrzanego do 160 stopni. Od czasu do czasu polewając wytworzonym w czasie pieczenia sosem. Piec przez ok.90-100 min aż skórka się przyrumieni, a mięso będzie miękkie. Smacznego!