Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi lekko słodkawy posmak pieczonego mięsa, dla tego będzie to naprawdę idealna propozycja!
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 156
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 553
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 264
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 156
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 553
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 264
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać z miodem i oliwą. Udka (ja poprzecinałam, ale mogą być całe) dokładnie natrzeć przygotowaną marynatą i na noc odłożyć do lodówki.
Przełożyć na blachę i włożyć do piekarnika nagrzanego do 160 stopni. Od czasu do czasu polewając wytworzonym w czasie pieczenia sosem. Piec przez ok.90-100 min aż skórka się przyrumieni, a mięso będzie miękkie. Smacznego!