Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne i smaczne danie na obiad.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17406
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 587
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17406
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 587
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posmarować olejem wymieszanym z solą i pieprzem i odłożyć. Jarzyny wsypać do miski, polać delikatnie olejem, przyprawić solą i pieprzem i wymieszać. Połowę przygotowanych jarzyn ułożyć w naczyniu żaroodporny, położyć przygotowane mięso i nakryć resztą jarzyn. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około godziny.