Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne i smaczne danie na obiad.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posmarować olejem wymieszanym z solą i pieprzem i odłożyć. Jarzyny wsypać do miski, polać delikatnie olejem, przyprawić solą i pieprzem i wymieszać. Połowę przygotowanych jarzyn ułożyć w naczyniu żaroodporny, położyć przygotowane mięso i nakryć resztą jarzyn. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około godziny.