Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedzielny obiadek
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24798
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24798
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Filety myjemy, oczyszczamy, rozkrawamy na pół tak by powstało nam 8 kotletów. Kotlety delikatnie rozbijamy, oprószamy przyprawami. Na dno naczynia żaroodpornego wlewamy olej, dajemy czosnek oraz łyżkę siekanego koperku i mieszamy. Układamy kotlety, posypujemy obficie koperkiem, na każdy kotlet dajemy po plasterku masła i pokrojoną w piórka cebulę. Kotlety zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok. 30 min.