Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedzielny obiadek
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 847
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 847
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Składniki
Filety myjemy, oczyszczamy, rozkrawamy na pół tak by powstało nam 8 kotletów. Kotlety delikatnie rozbijamy, oprószamy przyprawami. Na dno naczynia żaroodpornego wlewamy olej, dajemy czosnek oraz łyżkę siekanego koperku i mieszamy. Układamy kotlety, posypujemy obficie koperkiem, na każdy kotlet dajemy po plasterku masła i pokrojoną w piórka cebulę. Kotlety zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok. 30 min.