Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedzielny obiadek
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5274
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2493
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4676
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5274
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2493
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4676
Składniki
Filety myjemy, oczyszczamy, rozkrawamy na pół tak by powstało nam 8 kotletów. Kotlety delikatnie rozbijamy, oprószamy przyprawami. Na dno naczynia żaroodpornego wlewamy olej, dajemy czosnek oraz łyżkę siekanego koperku i mieszamy. Układamy kotlety, posypujemy obficie koperkiem, na każdy kotlet dajemy po plasterku masła i pokrojoną w piórka cebulę. Kotlety zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok. 30 min.