Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Składniki
Wykonanie: Do miseczki przełożyć musztardę, jogurt, miód oraz przyprawy i wszystko dokładnie połączyć. Przygotowaną marynatą natrzeć mięso i odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Kapustę pokroić w kostkę i wyłożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Na kapuście ułożyć część mięsa. Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Marchew obrać i pokroić w grube krążki. Warzywa przełożyć do miski i ułożyć resztę mięsa. Danie piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, pod przykryciem. Cukinię i paprykę pokroić w kostkę. Po godzinie dodać warzywa. Całość piec jeszcze przez pół godziny.