Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 434
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2239
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38660
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1353
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 434
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2239
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38660
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1353
Składniki
Wykonanie: Do miseczki przełożyć musztardę, jogurt, miód oraz przyprawy i wszystko dokładnie połączyć. Przygotowaną marynatą natrzeć mięso i odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Kapustę pokroić w kostkę i wyłożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Na kapuście ułożyć część mięsa. Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Marchew obrać i pokroić w grube krążki. Warzywa przełożyć do miski i ułożyć resztę mięsa. Danie piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, pod przykryciem. Cukinię i paprykę pokroić w kostkę. Po godzinie dodać warzywa. Całość piec jeszcze przez pół godziny.