Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny pomysł na kurczaka. Drób w połączeniu z boczkiem i cebulką konserwową smakuje wyśmienicie.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 492
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16727
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 419
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 492
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16727
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 419
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Gotuj je do miękkości. Pałki posól i popieprz. Zrumień na złoto z każdej strony. Przełóż do garnka Boczek i cebulę pokrój w kostkę, usmaż do czasu aż cebula się zeszkli a boczek się zrumieni. Dodaj grzyby, chwilę przesmaż. Dodaj do mięsa. Zalej bulionem, dodaj koncentrat pomidorowy. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Duś przez 30 minut. Dodaj wino wymieszane z mąką. Dosyp zioła, dodaj cebulkę. Duś jeszcze przez 5 minut.