Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny pomysł na kurczaka. Drób w połączeniu z boczkiem i cebulką konserwową smakuje wyśmienicie.
Przepis dnia
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 2973
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 55
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 576
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 444
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 2973
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 55
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 576
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 444
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 108
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Gotuj je do miękkości. Pałki posól i popieprz. Zrumień na złoto z każdej strony. Przełóż do garnka Boczek i cebulę pokrój w kostkę, usmaż do czasu aż cebula się zeszkli a boczek się zrumieni. Dodaj grzyby, chwilę przesmaż. Dodaj do mięsa. Zalej bulionem, dodaj koncentrat pomidorowy. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Duś przez 30 minut. Dodaj wino wymieszane z mąką. Dosyp zioła, dodaj cebulkę. Duś jeszcze przez 5 minut.