Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny pomysł na kurczaka. Drób w połączeniu z boczkiem i cebulką konserwową smakuje wyśmienicie.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 570
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5536
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 570
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5536
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Gotuj je do miękkości. Pałki posól i popieprz. Zrumień na złoto z każdej strony. Przełóż do garnka Boczek i cebulę pokrój w kostkę, usmaż do czasu aż cebula się zeszkli a boczek się zrumieni. Dodaj grzyby, chwilę przesmaż. Dodaj do mięsa. Zalej bulionem, dodaj koncentrat pomidorowy. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Duś przez 30 minut. Dodaj wino wymieszane z mąką. Dosyp zioła, dodaj cebulkę. Duś jeszcze przez 5 minut.