Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek ziół gwarantuje prowansalski smak i aromat naszego kurczaka.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1475
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231853
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1475
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231853
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5006
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na niewielkie kawałki. Podsmażamy na rozgrzanym oleju ok. 5 min.
Zioła prowansalskie mieszamy ze śmietaną i ok 100 ml wody. Dodajemy do mięsa.
Dusimy pod przykryciem ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Podajemy z kawałkami kurczaka ozdobione listkami bazylii.