Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest lekko pikantne :)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5789
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 10704
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5789
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 10704
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Składniki
Fileta pokrój na paski i marynuj 15 minut w sosie sojowym wymieszanym z łyżką oleju, startym imbirem i przeciśniętym czosnkiem.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso razem z marynatą. Usmaż. Dodaj pastę curry, wymieszaj, wlej mleczko kokosowe i pół szklanki wody. Gotuj 15 minut.
Na 5 minut przed końcem gotowania wrzuć fasolkę. Przypraw sokiem z limonki i sosem rybnym. Podawaj z ugotowanym ryżem.