Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest lekko pikantne :)
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1230
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 188
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 508
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1230
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 188
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 508
Składniki
Fileta pokrój na paski i marynuj 15 minut w sosie sojowym wymieszanym z łyżką oleju, startym imbirem i przeciśniętym czosnkiem.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso razem z marynatą. Usmaż. Dodaj pastę curry, wymieszaj, wlej mleczko kokosowe i pół szklanki wody. Gotuj 15 minut.
Na 5 minut przed końcem gotowania wrzuć fasolkę. Przypraw sokiem z limonki i sosem rybnym. Podawaj z ugotowanym ryżem.