Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest lekko pikantne :)
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6539
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1220
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 55
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2378
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6539
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1220
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 55
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2378
Składniki
Fileta pokrój na paski i marynuj 15 minut w sosie sojowym wymieszanym z łyżką oleju, startym imbirem i przeciśniętym czosnkiem.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso razem z marynatą. Usmaż. Dodaj pastę curry, wymieszaj, wlej mleczko kokosowe i pół szklanki wody. Gotuj 15 minut.
Na 5 minut przed końcem gotowania wrzuć fasolkę. Przypraw sokiem z limonki i sosem rybnym. Podawaj z ugotowanym ryżem.