Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest lekko pikantne :)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 986
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 372
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 585
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1092
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 986
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 372
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 585
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1092
Składniki
Fileta pokrój na paski i marynuj 15 minut w sosie sojowym wymieszanym z łyżką oleju, startym imbirem i przeciśniętym czosnkiem.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso razem z marynatą. Usmaż. Dodaj pastę curry, wymieszaj, wlej mleczko kokosowe i pół szklanki wody. Gotuj 15 minut.
Na 5 minut przed końcem gotowania wrzuć fasolkę. Przypraw sokiem z limonki i sosem rybnym. Podawaj z ugotowanym ryżem.