Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na koniec lata przepis na fermentowaną lemoniadę. Lekko musująca, orzeźwiając...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 1005
Na koniec lata przepis na fermentowaną lemoniadę. Lekko musująca, orzeźwiając...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 1005
Składniki
Kurczaka oczyścić, przekroić na pół. Musztardę wymieszać z mlekiem. Warzywa zetrzeć na tarce, poddusić na maśle. Filety przyprawić solą i pieprzem, z jednej strony posmarować musztardą i wyłożyć na nie warzywa. Ułożyć na blaszce i piec ok. 30 min.