Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aż ślinka leci.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Wykonanie: Filety z kurczaka lekko ubić, panierować w sproszkowanej zupie i obrumienić na oleju. Pieczarki pokroić, obsmażyć na tłuszczu i doprawić solą i pieprzem. Mięso położyć do naczynia żaroodpornego obłożyć pieczarkami, zalać śmietaną i zapiec w piekarniku około 40 minut w temperaturze 180 stopni