Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aż ślinka leci.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Filety z kurczaka lekko ubić, panierować w sproszkowanej zupie i obrumienić na oleju. Pieczarki pokroić, obsmażyć na tłuszczu i doprawić solą i pieprzem. Mięso położyć do naczynia żaroodpornego obłożyć pieczarkami, zalać śmietaną i zapiec w piekarniku około 40 minut w temperaturze 180 stopni