Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15699
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4729
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 398
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15699
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4729
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 398
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z gyrosem, solą, pieprzem do smaku i oliwą, po czym odłożyć na godzinę do lodówki. W między czasie śmietanę rozbić z jajkiem, serem i przyprawami do smaku. Wymieszać z mąką, dodać wodę i w powstałym cieście maczać kurczaka. Smażyć na rozgrzanym maśle powoli z obu stron na złoto.