Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 159
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8669
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1885
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 159
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8669
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1885
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z gyrosem, solą, pieprzem do smaku i oliwą, po czym odłożyć na godzinę do lodówki. W między czasie śmietanę rozbić z jajkiem, serem i przyprawami do smaku. Wymieszać z mąką, dodać wodę i w powstałym cieście maczać kurczaka. Smażyć na rozgrzanym maśle powoli z obu stron na złoto.