Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie kurczaka i czekolady. Dzieci powinne być zachwycone :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy i smażymy pałki na złoty kolor. Następnie dodajemy posiekaną cebulę, posiekaną paprykę, posiekany imbir oraz inne przyprawy bez dżemu, czekolady i wody. Chwilę smażymy. Dodajemy dżem oraz wodę i dusimy około pół godziny. Następnie wsypujemy pokruszoną czekoladę i redukujemy sos często mieszając. Podajemy z ryżem. Ryż można dodatkowo posypać świeżą kolendrą.