Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z kurczaka przygotowane według tego przepisu jest aromatyczne, soczyste z chrypiącą skórką.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 12
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20466
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 89
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 12
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20466
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 89
Składniki
Jogurt, sos sojowy, musztardę, zmiażdżony czosnek, posiekany rozmaryn razem wymieszać.
Umyte, osuszone mięso oprószyć solą i pieprzem.
Włożyć do naczynia żaroodpornego, dokładnie obłożyć przygotowaną marynatą.Przykryć, włożyć do lodówki przynajmniej na 2 godziny.
Przed włożeniem do piekarnika skropić olejem, oprószyć mieloną papryką. Przykryć, piec około 50-60 minut w temp 190 stopni.