Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z kurczaka przygotowane według tego przepisu jest aromatyczne, soczyste z chrypiącą skórką.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 318
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27679
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8985
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 746
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 318
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27679
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8985
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 746
Składniki
Jogurt, sos sojowy, musztardę, zmiażdżony czosnek, posiekany rozmaryn razem wymieszać.
Umyte, osuszone mięso oprószyć solą i pieprzem.
Włożyć do naczynia żaroodpornego, dokładnie obłożyć przygotowaną marynatą.Przykryć, włożyć do lodówki przynajmniej na 2 godziny.
Przed włożeniem do piekarnika skropić olejem, oprószyć mieloną papryką. Przykryć, piec około 50-60 minut w temp 190 stopni.