Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z kurczaka przygotowane według tego przepisu jest aromatyczne, soczyste z chrypiącą skórką.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 455
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 455
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
Jogurt, sos sojowy, musztardę, zmiażdżony czosnek, posiekany rozmaryn razem wymieszać.
Umyte, osuszone mięso oprószyć solą i pieprzem.
Włożyć do naczynia żaroodpornego, dokładnie obłożyć przygotowaną marynatą.Przykryć, włożyć do lodówki przynajmniej na 2 godziny.
Przed włożeniem do piekarnika skropić olejem, oprószyć mieloną papryką. Przykryć, piec około 50-60 minut w temp 190 stopni.