Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dania dla tych, którym znudziła się tradycyjna panierka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Piersi pokroić na mniejsze kawałki (3-4 z każdej sztuki), zamarynować w przyprawach i soku cytrynowym - najlepiej kilka godzin.
Z podanych składników sporządzić panierkę o gęstości kwaśnej śmietany, panierować w niej kurczaka i smażyć z obu stron na złoty kolor .
Smacznego i miłego zaskoczenia świeżym smaczkiem tego dania życzę:)