Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dania dla tych, którym znudziła się tradycyjna panierka
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4790
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 225
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4790
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 225
Składniki
Piersi pokroić na mniejsze kawałki (3-4 z każdej sztuki), zamarynować w przyprawach i soku cytrynowym - najlepiej kilka godzin.
Z podanych składników sporządzić panierkę o gęstości kwaśnej śmietany, panierować w niej kurczaka i smażyć z obu stron na złoty kolor .
Smacznego i miłego zaskoczenia świeżym smaczkiem tego dania życzę:)