Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dania dla tych, którym znudziła się tradycyjna panierka
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2360
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2360
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Piersi pokroić na mniejsze kawałki (3-4 z każdej sztuki), zamarynować w przyprawach i soku cytrynowym - najlepiej kilka godzin.
Z podanych składników sporządzić panierkę o gęstości kwaśnej śmietany, panierować w niej kurczaka i smażyć z obu stron na złoty kolor .
Smacznego i miłego zaskoczenia świeżym smaczkiem tego dania życzę:)