Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotuje jak chcę nakarmić większą ilość osób, a bardzo się nie narobić :)
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 141
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 63
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 67
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 60
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 95
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 141
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 63
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 67
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 60
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 95
Składniki
Filety kroimy na paseczki, przekładamy do miski i posypujemy przyprawami. Dodajemy odrobinę oleju i mieszamy. Zostawiamy na około 15 minut, żeby się przegryzło. Na patelnię wlewamy resztę oleju. Na gorący olej wrzucamy kurczaka i zmniejszamy ogień - mieszamy od czasu do czasu, aż kurczak dojdzie, tj będzie miał biało beżowy kolor. W między czasie miksujemy pomidory z puszki. Dodajemy do nich kukurydzę, fasolę i sos w proszku. Jak kurczak będzie już gotowy dodajemy sos i gotujemy aż zgęstnieje. Podajemy z ryżem. Smacznego