Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad. Przygotowanie smacznego dania na prawdę nie musi zajmować wiele czasu.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Mięso przekrój wzdłuż na dwie części, tak żeby powstały cztery kotlety.
Oliwę połącz z pieprzem i solą. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Mięso z każdej strony posmaruj marynatą.
Por pokrój w cienkie plasterki.
Śmietanę wymieszaj dokładnie z musztardą.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno 1/2 pora, mięso, przykryj resztą pora.
Wszystko zalej śmietaną. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut.