Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad. Przygotowanie smacznego dania na prawdę nie musi zajmować wiele czasu.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1079
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 223
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1079
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 223
Składniki
Mięso przekrój wzdłuż na dwie części, tak żeby powstały cztery kotlety.
Oliwę połącz z pieprzem i solą. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Mięso z każdej strony posmaruj marynatą.
Por pokrój w cienkie plasterki.
Śmietanę wymieszaj dokładnie z musztardą.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno 1/2 pora, mięso, przykryj resztą pora.
Wszystko zalej śmietaną. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut.