Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad. Przygotowanie smacznego dania na prawdę nie musi zajmować wiele czasu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11881
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16180
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11881
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16180
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5149
Składniki
Mięso przekrój wzdłuż na dwie części, tak żeby powstały cztery kotlety.
Oliwę połącz z pieprzem i solą. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Mięso z każdej strony posmaruj marynatą.
Por pokrój w cienkie plasterki.
Śmietanę wymieszaj dokładnie z musztardą.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno 1/2 pora, mięso, przykryj resztą pora.
Wszystko zalej śmietaną. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut.