Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chce się zjeść kurczaka inaczej... eksperyment -> efekty pozytywne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Składniki
Kurczaka umyć, włożyć do miski i zalać sosem worcester. Całość posypać słodką papryką, cząbrem i majerankiem i wymieszać. Odstawić do lodówki na pół godziny.
Na rozgrzaną patelnię (bez oliwy) przełożyć kurczaka i polać go powstałym sosem. Miedzy kurczaka powkładać kilka gałązek rozmarynu. Kurczaka smażyć na małym ogniu do miękkości. Podawać z ziemniakami, ryżem.