Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chce się zjeść kurczaka inaczej... eksperyment -> efekty pozytywne
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Składniki
Kurczaka umyć, włożyć do miski i zalać sosem worcester. Całość posypać słodką papryką, cząbrem i majerankiem i wymieszać. Odstawić do lodówki na pół godziny.
Na rozgrzaną patelnię (bez oliwy) przełożyć kurczaka i polać go powstałym sosem. Miedzy kurczaka powkładać kilka gałązek rozmarynu. Kurczaka smażyć na małym ogniu do miękkości. Podawać z ziemniakami, ryżem.