Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 127
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1291
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 127
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1291
Składniki
Mieszankę rozmrozić w piekarniku. Filety pokroić w paski i smażyć na oliwie razem z przyprawami (sól ,pieprz ,sos sojowy) ,dodać rozmrożone warzywa i dusić na wolnym ogniu 5 min ,po czym dolać bulionu i dalej dusić. Pod koniec odparować nadmiar płynu i wrzucić cukinię-pokrojoną w talarki, i bakłażana-pokrojonego w ćwiartki. Podawać z ryżem.