Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1221
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1023
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1487
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1221
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1023
Składniki
Mieszankę rozmrozić w piekarniku. Filety pokroić w paski i smażyć na oliwie razem z przyprawami (sól ,pieprz ,sos sojowy) ,dodać rozmrożone warzywa i dusić na wolnym ogniu 5 min ,po czym dolać bulionu i dalej dusić. Pod koniec odparować nadmiar płynu i wrzucić cukinię-pokrojoną w talarki, i bakłażana-pokrojonego w ćwiartki. Podawać z ryżem.