Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak przygotowany według tego przepisu jest kruchy, soczysty i bardzo aromatyczny. Polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11253
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11798
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1620
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11253
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11798
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1620
Składniki
Każdą pierś podziel wzdłuż na dwie części tak, żeby powstały 4 kotlety. Lekko rozbij je tłuczkiem do mięsa. Posól i popieprz z każdej strony. Jajka połącz z mlekiem. Bułkę wymieszaj ze słodką papryką i tymiankiem. Mięso panieruj kolejno w jajku i tartej bułce z przyprawami. Usmaż na złoto z każdej strony. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.