Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak przygotowany według tego przepisu jest kruchy, soczysty i bardzo aromatyczny. Polecam!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5753
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1209
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12391
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5214
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5753
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1209
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12391
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5214
Składniki
Każdą pierś podziel wzdłuż na dwie części tak, żeby powstały 4 kotlety. Lekko rozbij je tłuczkiem do mięsa. Posól i popieprz z każdej strony. Jajka połącz z mlekiem. Bułkę wymieszaj ze słodką papryką i tymiankiem. Mięso panieruj kolejno w jajku i tartej bułce z przyprawami. Usmaż na złoto z każdej strony. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.