Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak przygotowany według tego przepisu jest kruchy, soczysty i bardzo aromatyczny. Polecam!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4922
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4922
Składniki
Każdą pierś podziel wzdłuż na dwie części tak, żeby powstały 4 kotlety. Lekko rozbij je tłuczkiem do mięsa. Posól i popieprz z każdej strony. Jajka połącz z mlekiem. Bułkę wymieszaj ze słodką papryką i tymiankiem. Mięso panieruj kolejno w jajku i tartej bułce z przyprawami. Usmaż na złoto z każdej strony. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.