Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może tak trudno wygląda ale w praktyce jest to bardzo proste danie. Pomieszanie różnych składników daje niepowtarzalne uczucia smakowe.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Pieczarki obieramy i kroimy w plastry.
Ananas również obieramy i kroimy w grubą kostkę.
Pierś kroimy w kostkę, dodajemy sól, pieprz, soja sos. Mieszamy i odstawiamy do lodówki na godzinkę.
Na patelni podgrzewamy olej dodajemy pokrojone: cebula, pieczarki, ananas, pomidor, dodajemy sól i pieprz mieszamy i smażymy do rozwalenia pomidorków.
Następnie dodajemy połamane kawałki sera pleśniowego i podsmażamy.
Na koniec dodajemy kawałki kurczaka. Całość smażymy mieszając ale nie długo ponieważ warzywa są już miękkie a pierś musi być soczysta.
W tzw międzyczasie gotujemy na sypko kaszę nakładamy na talerz i dodajemy naszego kurczaczka z ananasem i do dzieła. SMACZNEGO