Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste danie,które wyśmienicie smakuje podane z ryżem:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4509
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 31
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4509
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 31
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 62
Składniki
Mięso umyć,pokroić w kostkę i usmażyć na oleju dodając curry oraz doprawiając pieprzem i solą. Cebulę pokroić w kostkę i dodać do podsmażonego mięsa.Zamieszać i podsmażać do momentu aż cebula się zeszkli.Następnie dodać pokrojonego w plasterki banana,delikatnie wymieszać i dusić pod przykryciem na najmniejszym ogniu ok 3-5 min. Podawać z ryżem,smacznego.