Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre smaki na drugie danie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12689
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12689
Składniki
Wykonanie: Filety z kurczaka opłukać, i ubić tłuczkiem z startymi przyprawami wymieszanymi z solą. Następnie mięso z kurczaka zawinąć i nałożyć po jednym plasterku boczku ,po czym spiąć patyczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano . Po czym przełożyć do rondelka , podlać odrobiną wody i udusić przez 15 minut na wolnym ogniu. Takie roladki najlepiej smakują z frytkami i dobrą surówką warzywną.