Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa dla wszystkich.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na oleju. Po 3 minutach dodaj pokrojoną cebulę i pokrojonego ananasa. Dodaj curry, sól i pieprz i smaż ok 5 minut.
Zmniejszając ogień wlać śmietanę i dusić ok. 7 minut.
Podawać z ryżem, makaronem, ziemniakami lub kaszą. Smacznego.