Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to co lubię najbardziej, mięsko i duuuuużo warzyw
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Składniki
1. mięso pokroić w kostkę, zalać 2 łyżkami sosu sojowe, odstawić na 2-3 godziny, 2. warzywa obrać i pokroić, 3. rozgrzać 2 łyżki oleju, podsmażyć kurczaka, następnie dodać pokrojone warzywa, chwile smażyć razem, podlać kilkoma łyżkami gorącej wody, dusić na małym ogniu, doprawić do smaku solą, pieprzem i oregano, najlepsze z pieczonymi ziemniakami, smacznego