Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
mięso kroimy na kawałki, smażymy na oliwie dodając sól i pieprz, po około 20 minutach dodajemy poszatkowany szpinak i por, mieszamy i smażymy aż por zmięknie, następnie dodajemy ser i wlewamy śmietanę, gotowe gdy ser się stopi a śmietana lekko zgęstnieje, podajemy z kaszą kuskus lub ryżem.