Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1042
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 947
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1042
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 947
Składniki
mięso kroimy na kawałki, smażymy na oliwie dodając sól i pieprz, po około 20 minutach dodajemy poszatkowany szpinak i por, mieszamy i smażymy aż por zmięknie, następnie dodajemy ser i wlewamy śmietanę, gotowe gdy ser się stopi a śmietana lekko zgęstnieje, podajemy z kaszą kuskus lub ryżem.