Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 338
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 486
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 995
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1405
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 338
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 486
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 995
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1405
Składniki
mięso kroimy na kawałki, smażymy na oliwie dodając sól i pieprz, po około 20 minutach dodajemy poszatkowany szpinak i por, mieszamy i smażymy aż por zmięknie, następnie dodajemy ser i wlewamy śmietanę, gotowe gdy ser się stopi a śmietana lekko zgęstnieje, podajemy z kaszą kuskus lub ryżem.