Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczny, pieczone udka...polecam ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą dokładnie połączyć. Umyte i osuszone udka obtoczyć w marynacie i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso ułożyć na blasze, polać pozostałą marynatą. Piec w temp. 150 stopni przez ok. 90 min., do ładnego zrumienienia. Smacznego!