Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1527
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1148
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 227
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1527
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1148
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 227
Składniki
Piersi z kurczaka pokroić na kawałki, przyprawić solą i pieprzem, podsmażyć na oliwie z oliwek. Pod koniec smażenia dodać cebulę pokrojoną w piórka. Pieczarki pokroić w półplasterki, posolić, dusić przez chwilę, po czym dodać szpinak i czosnek pokrojony w drobną kosteczkę. Gdy pieczarki będą miękkie, warzywa zestawić z ognia, wbić jajka, masę energicznie wymieszać. W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę masy, następnie usmażonego kurczaka. Mięso przykryć drugą częścią warzyw. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, zapiekać 40 minut.
Smacznego :)